Μικροδερμοαπόξεση
Βούρτσες Καθαρισμού Προσώπου

Ομορφιά και Ευεξία

Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε την ομορφιά σας!

Κάθε γυναίκα έχει το αγαπημένο της εργαλείo, όταν πρόκειται για την ομορφιά και την ευεξία. Η γκάμα των εργαλείων ομορφιάς έχουν σχεδιαστεί για να σας ενισχύσει και να σας καθορίσει, για να νιώθετε φανταστικά κάθε μέρα.

Από τέλεια φρύδια και μακριές βλεφαρίδες, όμορφο δέρμα και υπέροχα πόδια που με τίποτα δεν θα θέλετε να κρύψετε, η REVEAL σειρά ομορφιάς μας θα σας αφήσει άψογη από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

Μάτια: Για το μέγιστο αντίκτυπο βλεφαρίδας το θερμαινόμενο μπικουτί βλεφαρίδας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, χωρίς τσίμπημα ή τράβηγμα. Με τέλειες βλεφαρίδες το εργαλείο για τα φρύδια σας πρέπει να υπερισχύει, να καθαρίσει κάθε τρίχα φρυδιού που δεν χρειάζεστε και επιπλέον ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου με το trimmer ομορφιάς.

Δέρμα: Για σούπερ λείο & λαμπερό δέρμα, οι βούρτσες καθαρισμού προσώπου και σώματος αφήνουν το δέρμα απαλό και λαμπερό σε δευτερόλεπτα - πρέπει να το έχετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Πόδια: Περιποιηθείτε τα πόδια σας εύκολα με το Perfect Pedi. Η απαλή ροδέλα αφήνει το δέρμα σας απαλά τέλειο σαν σατέν, με ασφάλεια και χωρίς κόπο.

Δόντια: Κερδίστε ένα φρέσκο ​​χαμόγελο κάθε μέρα με τη σειρά της οδοντιατρικής φροντίδας μας. Η τεχνολογία καθαρισμού SONICFRESH ™ είναι ανώτερη στην προσέγγισή αφαίρεσης της πλάκας. Παραδίδει 31.000 παλμούς ανά λεπτό, διώχνοντας μακριά ό,τι υπάρχει και αποκαλύπτοντας τη φυσική λευκότητα.

Ανακαλύψτε αυτά τα καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς ζούσατε χωρίς αυτά.

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION