Αποτρίχωση

Σχετικά με την απαλότητα

Είμαστε συνειδητοποιημένοι για την απαλότητα. Βάλτε την αίσθηση της ευτυχίας στην αποτρίχωση. Ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για πιο λεπτές τρίχες στο σώμα των γυναικών και δοκιμασμένα μοντέλα που καλύπτουν τις κύριες μεθόδους αποτρίχωσης. Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί θαυμάσια για αποτέλεσμα που διαρκεί, είστε σούπερ απαλή και με αυτοπεποίθηση - η μέθοδος η Remington.

Υψηλής απόδοσης Αποτριχωτικές: Όταν μια συσκευή αποτρίχωσης έχει 40 δίσκους σε λειτουργία, μπορείτε να φανταστείτε πόσο κομψό και λείο είναι  το αποτέλεσμα. Οι αποτριχωτικές μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρό ή ξηρό περιβάλλον και είναι σε θέση να 'αιχμαλωτίσουν' τρίχες έως και 0,5 χιλιοστά.

Ξυριστικές μηχανές για λείο αποτέλεσμα: Οι Lady ξυριστικές μηχανές δίνουν μια θηλυκή ώθηση όπου κι αν βρίσκεστε. Η ασύρματη, υποαλλεργική ξυριστική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους με σκοπό την απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου που θέλει κάθε γυναίκα. Το trimmer  θα αναλάβει τη φροντίδα της ανεπιθύμητης ανάπτυξης της τρίχας για απόλυτη αυτοπεποίθηση όποτε το χρειάζεστε.

i-Light: Οι τρίχες χάνονται με ένα φλας.Η συλλογή αποτρίχωσης IPL χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φωτός για τη μείωση της τρίχας κάτω από το ζυγωματικό *. Δερματολογικά εγκεκριμένα με ορατά αποτελέσματα μέσα σε μόλις τρεις θεραπείες **.

** Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ποικίλουν. Σε κλινικές δοκιμές φάνηκαν για το σώμα 94,3% και κατά μέσο όρο 66% λιγότερες τρίχες σε δώδεκα μήνες μετά από μόλις τρεις θεραπείες. Παρόμοια με τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν από τις επαγγελματικές συσκευές αποτρίχωσης.

* Χρήση σε γυναικείο πρόσωπυ κάτω από τα ζυγωματικά.

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION