Άνδρες

Έχουμε ήδη βοηθήσει τους άνδρες να δείχνουν το καλύτερό τους για πάνω από 70 χρόνια, έτσι μπορείτε πάντα να μας εμπιστευθείτε για να σας δώσουμε τα καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά. Από την καθημερινή τελετουργία καλλωπισμού έως το δημιουργικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά που καλύπτει τα πάντα, ένας άνδρας πρέπει να διατηρεί την τελειότητα και να παραμείνει στην κορυφή.

Βαθύ ξύρισμα: Δεν υπάρχουν πλέον σκουριασμένα ξυράφια. Μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή είναι ένα must-have στοιχείο κάθε άνδρα. Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα θα αγαπήσουν το προστατευτικό ξυράφι που δίνει σούπερ-απαλό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς. Αντιμετωπίζει τα σκληρότερα σημεία με την ισχυρή περιστροφική ξυριστική μηχανή που διαθέτει μέχρι και τρια κοπτάκια περιγράμματος για απαλό ξύρισμα κάθε φορά.

Μαλλιά: Είτε πειραματίζεστε με νέο στυλ ή απλά διατηρείτε το στυλ σας μεταξύ των επισκέψεων σας στον κουρέα, περιηγηθείτε στη συλλογή των κουρευτικών μηχανών μας και θα βρειτε το τέλειο ταίρι για τις προτιμήσεις σας. Πάρτε τον έλεγχο για τις ανεπιθύμητες τρίχες σε αυτιά, μύτη και σώμα με τη συλλογή grooming και detailers. Για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι, βιώστετο το καινοτόμο και κλινικά ελεγμένο IPL, τη μόνιμη λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφϋία.

Brush Up: Μία εύκολη στη χρήση βούρτσα προσώπου από τη Remington καθαρίζει βαθιά τους πόρους, μετακιινώντας ακαθαρσίες και ενεργοποιώντας το θαμπό δέρμα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να ταρακουνήσετε την πρωινή σας ρουτίνα και να επαναφορτίσετε το δέρμα σας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION